2024 - Kunstudlodning


Værker til udlodning ved kunstudlodningen i 2024


Tryk

HartmanSloth.


Jeanette Hartman Sloth er uddannet Cand. Mag. med speciale i omsorgsetik, ledelse og social innovation på Aarhus universitet, men har også altid haft en forkærlighed for at skabe noget med hænderne.
Linoleumstryk en grafisk trykteknik, som kræver meget tid og mange værktøjer. Teknikken udspringer af træsnit, som kom til Europa fra Asien i 1300-tallet. Hvert enkelt tryk er lavet i hånden, signeret og nummeret. De er derfor unikke og kommer i et begrænset oplag.

Væg-skulptur

Agnethe Kirkeby


Maritimt & Botanisk KERAMIK

Ætsning

Frank Brunner


Grafik er en vigtig del af Brunners kunstneriske praksis, og han arbejder med stor håndværksmæssig præcision med litografi og radering. Ikke sjældent blander han forskellige grafiske teknikker i ét og samme print, hvilket giver en dybdeeffekt og en taktilitet, der forstærker det visuelle udtryk.

Stentryk

Kristian Vodder


Kristian Vodder Svensson er en højt anerkendt billedkunstner som har fokus på tegning og maleri.

Han er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i Odense og har en lang række udstillinger i ind- og udland bag sig.

Han er medlem af kunstnersammenslutningen Grænselandsudstillingen, og har blandt andet stået for den imponerende udsmykning af 'den spanske trappe' i Sønderborg. Mere kan læse om udsmykningen på følgende link: Den spanske trappe - Ugeavisen


.

Stentryk

Wieslaw Dabrowski


Wieslaw Dabrowski havde sin første verificeret udstilling ved Brandts 13 i Odense i 2016 og en udstilling ved Fyns Grafiske Værksted i 2019. Ellers er Dabrowski oftest blevet udstillet i Letland.

Ætsning

Per Fronth





Ætsning

Per Fronth


Per Fronth er anerkendt norsk kunstner som er kendt for at arbejde med fotografi som sit råmateriale og derefter bearbejde fotografierne som en maler.

Hans værker findes bl.a. i permanente samlinger som det franske Biblioteque Nationale i Paris og Sørlandets Kunstmuseum i Norge.

I 2009 blev Per Fronth udvalgt til at skabe diplomet for dette års Nobels Fredspris som blev tildelt Barack Obama.

Ætsning

Viktor Rosdahl


Viktor Rosdahl er en svensk kunstner født i Helsingborg. Han er kendt for at skabe værker der balancerer mellem det personlige og politiske. Rosdahl har en særlig interesse for motiver som offentlige boligprogrammer fra 1960’erne, politiske demonstrationer, labyrintiske sort-hvide bymiljøer og barske bjerglandskaber.

Han har haft sine værker udstillet på mange forskellige museer både nationale og internationale som Moderna Museet i Stockholm/Malmö, Lunds konsthall, CHART Art Fair i København og Frieze New York.

Akryl

Anna Christine Brock


Artist: Bachelor ved UNIVERSITETET I BERGEN. 

Akryl

Berghild Lamhauge Holst


Artist: Værksted Kunstværket Augustenborg.

Træsnit

Jens Bohr

Mosaik

Helle Baslund